WAAROM JE EEN BASE/TOP COAT MOET GEBRUIKEN VOOR JE NAGELS

glamnailsprofessional-waarom-je-een-base-en-topcoat-moet-gebruiken-voor-je-nagels

Polygel is een revolutionaire nagelverlengingstechniek die steeds populairder wordt. Het is een geweldige optie voor mensen die mooie en duurzame nagels willen, zonder de nadelen van acrylnagels. Polygel is gemakkelijk aan te brengen en biedt veel voordelen, zoals minder beschadiging van de natuurlijke nagels en een natuurlijker uiterlijk. Maar om de beste resultaten te behalen met polygel, is het essentieel om een base- en topcoat te gebruiken.

Een basecoat is de eerste laag die je aanbrengt voordat je begint met het aanbrengen van de polygel. Het is ontworpen om te hechten aan de natuurlijke nagel en helpt om de polygel op zijn plaats te houden. Bovendien zorgt de basecoat voor een glad oppervlak, zodat de polygel gelijkmatiger kan worden aangebracht.

Een topcoat is de laatste laag die je aanbrengt op de polygel. Het beschermt de nagel tegen beschadiging en helpt om de polygel te verzegelen. Het voorkomt dat de polygel afbladdert en zorgt voor een langere levensduur van de nagels.

Het gebruik van een base- en topcoat is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je polygel nagels zo lang mogelijk mooi blijven. Zonder deze coatings loop je het risico dat de polygel loskomt of beschadigd raakt. Bovendien bieden base- en topcoats extra voordelen, zoals het voorkomen van verkleuring van de nagels en het toevoegen van glans.

Conclusie

Het gebruik van een base- en topcoat is essentieel voor de beste resultaten met polygel. Het biedt bescherming en verlengt de levensduur van de nagels, terwijl het ook zorgt voor een gladde en glanzende afwerking.