Over ons

Bij Glamnailsprofessional geloven we in de kracht en schoonheid van nagels. Als een opkomend toonaangevend merk leveren we hoogwaardige salonkwaliteit nagelartikelen, waaronder polygel, dipping powder en alle bijbehorende accessoires. Ons doel is om elke vrouw de mogelijkheid te bieden om haar eigen onafhankelijke nagelstyliste te worden, waarbij ze haar creativiteit de vrije loop kan laten en prachtige nagelcreaties kan maken die een onweerstaanbare sex appeal en allure uitstralen.

 

We moedigen onafhankelijkheid, zelfexpressie en creativiteit aan, omdat we geloven dat mooie nagels meer zijn dan alleen een uiterlijk aspect. Het gaat erom vrouwen de controle terug te geven en hen in staat te stellen hun eigen stijl en persoonlijkheid te uiten door middel van hun nagels en hier geen dure en onnodige salon voor nodig hebben.

 

Bij Glamnailsprofessional gaat het niet alleen om het creëren van mooie nagels, maar ook om het empowerment van vrouwen en hun innerlijke kracht, zodat ze zelfverzekerd hun weg naar succes en geluk kunnen bewandelen vol trots én met nagels die genaild zijn door henzelf!

 

''NAIL YOUR CONFIDENCE''

 

Duurzaamheid en milieu 


Glamnailsprofessional houdt van mens en natuur. Onze 100% cruelty free, vegan en hypo-allergene producten zorgen ervoor dat iedereen zich zelfverzekerd en mooi kan voelen. We zijn trots op ons werk en kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze Glam-Fam community!

 

Onze Missie

Bij Glamnailsprofessional hebben we een missie: het empoweren van onafhankelijke, zelfstandige vrouwen zoals jij. We geloven dat nagels een krachtig medium zijn waarmee vrouwen zich kunnen uitdrukken en hun eigen individualiteit kunnen vieren. We streven ernaar om deze vrouwen een kans te bieden om zich bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van onze gemeenschap van sterke, zelfverzekerde vrouwen.


Onze Visie

Bij Glamnailsprofessional geloven we in de kracht van elegantie. We streven ernaar om vrouwen te inspireren om hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid uit te drukken door middel van prachtig verzorgde nagels. We willen dat onze producten niet alleen hoogwaardig en betrouwbaar zijn, maar ook een gevoel van zelfvertrouwen en empowerment stimuleren bij elke vrouw die ze gebruikt. In de toekomst willen we dan ook wereldwijd vrouwen motiveren en stimuleren het maximale uit henzelf te halen en ze te laten floreren middels hun mooie nagels.