We are green

We ruimen alles zelf op.

Leveringen via e-commerce hebben een ecologische voetafdruk. Daarom steunen we geavanceerde bedrijven die koolstof uit de lucht halen.

Samen hebben de deelnemende bedrijven...

 • Meer dan duizenden tonnen koolstof uit de atmosfeer verwijderd
 • Meer dan miljoenen bestellingen koolstofneutraal verzonden

 

  Zo werkt het: Voor elke bestelling die we ontvangen, wordt een formule gebruikt om de geschatte uitstoot van de verzending te berekenen. Op basis van deze schattingen gaat een deel van onze inkomsten naar CO2-verwijderingsbedrijven die zijn doorgelicht door wetenschappers van Carbon Direct. Die bedrijven gebruiken dat geld om de hoeveelheid koolstof te verwijderen die onze zendingen hebben veroorzaakt. Alle extra fondsen gaan naar de verdere ontwikkeling van koolstofverwijderingstechnologieën.

   

  Laten we eens kennismaken met een paar van de bedrijven die koolstof uit de lucht halen.

  Grassroots Carbon

  Video preview unavailable in editor.
   
  Grassroots Carbon helpt veeboeren hun landbeheer aan te passen om de gezondheid van de bodem en het milieu te verbeteren, waardoor meer koolstof in de bodem wordt vastgelegd en opgeslagen.

  Mast Herbebossing

  Drones over a forest

  Mast Reforestation combineert beproefde bosbouwpraktijken met nieuwe technologie om gezonde, veerkrachtige, aan het klimaat aangepaste bossen te laten hergroeien die verloren zijn gegaan door bosbranden. De diensten van Mast omvatten het verzamelen van zaad, het kweken van zaailingen, herbebossingsdiensten en financiering op basis van hoogwaardige koolstofkredieten.

  Wij dragen ons steentje bij

  samen met jou

  Wij zijn er trots op dat wij samen met jullie bijdragen aan het reduceren van onze voetprint. Wij danken het Shopify Sustainability Fund en het team van Carbon direct voor deze positieve impact.

  CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
  CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
  512kg
  verzendemissies verwijderd
  Dat is zoiets als...
  2097
  afgelegde kilometers per gemiddelde benzineauto
  Wij financieren innovaties in...
  Aarde
  Bossen
  Powered by Shopify Planet