Verzending en Retouren

Hieronder vindt u de verzendtijden en leveringskosten per land. 

LAND

 LEVERTIJD

VERZENDING

Nederland 1-2 werkdagen GRATIS (boven €45)
België 1-2 werkdagen
GRATIS (boven €45)
Duitsland 1-3 werkdagen GRATIS (boven €45)
Frankrijk 2-3 werkdagen GRATIS (boven €60)
  • Verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland bedragen €5,90 onder de €45.
  • Verzendkosten voor Frankrijk bedragen €5,90 onder de €60.

 

Orders worden elke werkdag afgehandeld en verzonden tussen 09:00-17:00.

Orders worden elke werkdag na 17:00 opgehaald door de vervoerder. Zendingen binnen Nederland en België worden gemiddeld in meer dan 93% van de gevallen de volgende dag al thuisbezorgd.

Let op: Dit is de geschatte levertijd, deze kan afwijken i.v.m feestdagen.

FAQ

Veelgestelde vragen over verzending

Retourbeleid

Wij willen dat je tevreden bent met je aankoop op onze webshop. Als je niet tevreden bent met het product, dan kun je deze retourneren onder de volgende voorwaarden:

 

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgaaf van reden. Het product dient in de originele verpakking te worden geretourneerd en mag niet geopend zijn en geen gebruikssporen bevatten. Als het product niet aan deze voorwaarden voldoet, dan kunnen wij de retourzending niet aannemen. Nagel cosmetica is namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

 

Retourproces

Om een product te retourneren dien je het retourformulier volledig in te vullen en bij te voegen bij je retourzending. Zonder retourformulier wordt de retourzending niet in behandeling genomen. Het product dient retour te worden gestuurd met een track & trace zending en de code dien je te mailen naar info@glamnailsprofessional.nl, zodat je altijd kunt aantonen dat het product is verzonden en wij het kunnen aannemen bij ons magazijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren/beschadigde artikelen. 

Download en print hier het retourformulier

 

Terugbetaling

Wanneer wij de geretourneerde producten in bovengenoemde staat hebben ontvangen, dan storten wij het aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten binnen 14 werkdagen terug op je rekening. Kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Indien een pakket geweigerd wordt of niet wordt opgehaald bij een servicepunt brengt dit eveneens retourkosten met zich mee die in mindering worden gebracht op de totale terugstorting. Deze retourkosten verschillen per land, zorg er dus voor dat je je pakketje netjes aanneemt of ophaalt bij een postkantoor/servicepunt.

 

Garantie

Op alle producten in onze webshop geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat het product moet voldoen aan de verwachtingen die jij ervan mag hebben. Als een product niet aan deze verwachtingen voldoet, dan kun je contact met ons opnemen en zullen wij samen met jou kijken naar een passende oplossing.

 

Vragen

Mocht je vragen hebben over ons retourbeleid, dan kun je hieronder contact met ons opnemen.