Polygel

WAAROM POLYGEL EN GEEN NAGELLAK?

glamnailsprofessional-waarom-polygel-en-geen-nagellak

Als het gaat om nagelverzorging zijn er veel opties om uit te kiezen, waaronder traditionele nagellak, gellak, acrylnagels en polygel nagels. Maar waarom zou je kiezen voor polygel nagels in plaats van nagellak? In deze blog bespreken we de voordelen van polygel nagels en waarom het een betere optie kan zijn dan nagellak.

Langdurige houdbaarheid

Een van de grootste voordelen van polygel nagels ten opzichte van nagellak is de houdbaarheid. Nagellak kan vaak snel afbladderen, waardoor je regelmatig je nagels moet bijwerken. Polygel nagels zijn daarentegen veel duurzamer en kunnen tot wel drie weken blijven zitten zonder te beschadigen of af te bladderen. Dit betekent minder tijd en geld besteden aan het bijwerken van je nagels.

Sterkere en gezondere nagels

Polygel nagels zijn niet alleen duurzamer dan nagellak, maar ook beter voor de gezondheid van je nagels. Nagellak kan de nagels uitdrogen en verzwakken, waardoor ze gevoeliger worden voor breken en scheuren. Polygel nagels daarentegen zijn ontworpen om de nagels te versterken en te beschermen, waardoor ze minder snel breken of scheuren.

Veelzijdigheid

Polygel nagels bieden ook meer veelzijdigheid dan nagellak. Met nagellak kun je meestal alleen de kleur van je nagels veranderen, terwijl je met polygel nagels verschillende stijlen, vormen en texturen kunt creëren. Polygel nagels zijn ook beter bestand tegen chipping en beschadiging dan nagellak, waardoor ze een betere optie zijn voor mensen die hun handen veel gebruiken of vaak klusjes doen.

Gemakkelijk aan te brengen

Polygel nagels zijn ook gemakkelijker aan te brengen dan acrylnagels, wat kan leiden tot minder fouten en minder tijd die nodig is om de nagels te modelleren. Polygel nagels zijn een hybride tussen acryl en gel, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden gevormd en gemodelleerd voordat ze worden uitgehard met UV-licht.

Conclusie

Over het algemeen bieden polygel nagels veel voordelen ten opzichte van nagellak, waaronder een langere houdbaarheid, sterkere en gezondere nagels, meer veelzijdigheid en gemakkelijk aan te brengen. Als je op zoek bent naar een langdurige en duurzame oplossing voor je nagelverzorging, dan is polygel nagels een uitstekende keuze.