Polygel

WAT IS MAKKELIJKER ACRYL OF POLYGEL?

wat-is-makkelijker-acryl-of-polygel

Als het gaat om nagelverlengingen en -versterkingen, zijn er tegenwoordig veel opties beschikbaar, waaronder acryl en polygel. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen deze twee opties en welke het gemakkelijkst te gebruiken is. In deze blogpost zullen we de verschillen tussen acryl en polygel bespreken en bepalen welke van de twee gemakkelijker te gebruiken is.

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen wat acryl en polygel zijn. Acrylnagels worden gemaakt door een mengsel van poeder en vloeistof op de nagel aan te brengen en deze te modelleren voordat het uithardt. Polygelnagels daarentegen zijn een hybride van gel en acryl en worden gemaakt door een gel te gebruiken die verhardt wanneer deze wordt blootgesteld aan UV-licht.

Nu we weten wat deze twee opties inhouden, kunnen we kijken naar de voor- en nadelen van elk. Acrylnagels zijn over het algemeen sterker dan polygelnagels en gaan langer mee. Ze zijn echter moeilijker aan te brengen en vereisen meer ervaring en vaardigheden om een ​​perfecte set te maken. Daarnaast is de geur van acrylvloeistof vaak sterk en onaangenaam.

Polygelnagels zijn daarentegen veel gemakkelijker aan te brengen dan acrylnagels en zijn ideaal voor beginners of iemand die nog niet veel ervaring heeft met het aanbrengen van nagelverlengingen. Ze hebben ook geen sterke geur, wat ze aangenamer maakt om mee te werken. Het nadeel is echter dat ze minder sterk zijn dan acrylnagels en sneller slijten.

Dus, om de vraag te beantwoorden welke van de twee gemakkelijker te gebruiken is, is het duidelijk dat polygel de winnaar is. Hoewel acrylnagels sterker zijn, vereisen ze meer vaardigheid en ervaring om aan te brengen. Polygelnagels zijn daarentegen veel gemakkelijker aan te brengen en zijn ideaal voor beginners. Ze zijn misschien niet zo sterk als acrylnagels, maar zijn nog steeds duurzaam, flexibeler, minder dik en gaan lang genoeg mee om de moeite waard te zijn.

In conclusie, als je op zoek bent naar gemak en eenvoud bij het aanbrengen van nagelverlengingen, dan is polygel de juiste keus voor jou!