Polygel

WAT IS POLY NAIL GEL?

wat-is-poly-nail-gel

Poly nail gel is een relatief nieuw en opkomend product in de nagelindustrie dat snel aan populariteit wint. Poly nail gel wordt ook wel polygel genoemd en is een hybride product dat de voordelen van zowel gel als acryl combineert. Het is een revolutionair product dat het nagelproces efficiënter en eenvoudiger maakt. In deze blog zullen we in detail bespreken wat poly nail gel is en waarom het de moeite waard is om uit te proberen.

 

Wat is poly nail gel?

Poly nail gel is een nieuw type nagelverlenging dat is ontworpen om de voordelen van gel en acryl in één product te combineren. Polygel wordt geleverd als een dikke, plakkerige substantie die gemakkelijk te modelleren is en geen nare geur heeft zoals acryl. Het is flexibeler dan acryl, maar harder dan gel, wat betekent dat het minder gevoelig is voor breken en chippen.

Polygel wordt meestal aangebracht op nageltips of nagelvormen en vervolgens uitgehard onder een UV-lamp of LED-lamp. Het heeft een snelle uithardingstijd en kan gemakkelijk worden gevijld en gepolijst om de gewenste vorm en lengte te creëren.

 

Waarom is poly nail gel de moeite waard om uit te proberen?

 

Duurzaamheid: Polygel is bekend om zijn duurzaamheid en sterkte. Het is minder gevoelig voor breken en chippen dan traditionele gel- of acrylnagels.

Flexibiliteit: Polygel is flexibeler dan acryl, wat betekent dat het minder waarschijnlijk is dat het barst of breekt bij dagelijkse activiteiten.

Gemakkelijk aan te brengen: Polygel is gemakkelijk te modelleren en aan te brengen. Het wordt geleverd als een dikke, plakkerige substantie die zich gemakkelijk laat vormen en aanbrengen op nageltips of nagelvormen.

Geurloos: Polygel heeft geen nare geur, zoals acryl, wat betekent dat het minder irriterend is voor de klant en de nagelstylist.

Snelle uithardingstijd: Polygel heeft een snelle uithardingstijd onder UV-lamp of LED-lamp, wat betekent dat het nagelproces sneller kan worden voltooid dan bij traditionele gel- of acrylnagels.

 

Conclusie

Poly nail gel is een innovatief product dat de voordelen van gel en acryl in één product combineert. Het biedt duurzaamheid, flexibiliteit, gemakkelijke toepassing, geurloosheid en snelle uithardingstijd. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en gemakkelijke nagelverlenging. Het is de moeite waard om te overwegen bij het kiezen van een nagelbehandeling.